Mitä Nutrilett-pirtelöt ovat

Mitä Nutrilett-pirtelöt ovat?

Nutrilett-pirtelöt auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi painonpudotuksessa tai ylläpitämään painonpudotuksen jälkeistä tavoitepainoasi. Mutta mitä Nutrilett-pirtelöt oikein ovat, mihin niitä käytetään ja mitä etuja ne tarjoavat?

Nutrilett-pirtelö on kokonaisvaltainen tapa korvata päivän ateria erittäin vähäenergiaisen painonhallinnan aikana. Dieettiä kutsutaan usein lyhenteellä VLCD (very low calorie diet) tai ENE-ruokavalio/dieetti (erittäin niukkaenergiainen ruokavalio/dieetti). Silloin kaikki päivän ateriat korvataan VLCD-tuotteilla. Pirtelö on jauheen muodossa, ja se sekoitetaan kylmään veteen sekoituspullossa. Pirtelöiden avulla saat kaikki välttämättömät ravintoaineet, joita kehosi tarvitsee päivän aikana, ja saisi muuten normaalista ruokavaliosta. Nutrilett-pirtelöt sisältävät tavallisesti n. 120 kilokaloria per annos. Tämä tarkoittaa n. 600 kcal päivässä. On tärkeää nauttia kaikki suositellut 5 annospussia päivässä, jotta kehosi saa tarvittavan määrän välttämättömiä ravintoaineita päivässä

Mihin pirtelöitä käytetään?

Nutrilett-pirtelöt ovat suunniteltu käytettäväksi painonpudotuksen aikana. Tässä, enimmillään 3 viikkoa omatoimisesti noudatettavassa dieetissä päivittäisten kaloreiden määrä minimoidaan erittäin niukaksi, alle 800 kilokaloriin. Tästä seuraava valtava kalorivaje auttaa pudottamaan painoa erittäin nopeasti.

Tässä tehokkaassa dieetissä korvataan kaikki päivän ateriat Nutrilett-pirtelöillä. Jotta dieetti ei tuntuisi liian yksitoikkoiselta, tarjolla on useita makuvaihtoehtoja, kuten mansikka, suklaa ja vadelma/rahka.

Korvaamalla päivän ateriat pirtelöillä rajoitat kaloriensaantiasi alle 800 kilokaloriin päivässä verrattuna normaaliin energiansaantiin, joka on n. 2000-3000 kilokaloria päivässä. Näin huomattava kalorivaje varmistaa tehokkaan painonpudotuksen.

Näin valmistat Nutrilett-pirtelön:

  1. Kaada 2 dl kylmää vettä sekoittimeen (sekoitin ostettavissa erikseen)
  2. Kaada pussin sisältö sekoittimeen
  3. Sekoita n. 10-15 sekuntia
  4. HUOM! Älä käytä valmistukseen kuumaa vettä

Pirtelöt, jotka maistuvat hyvältä

Jauheen muodossa tulevat pirtelöt sekoitetaan helposti ja nopeasti kylmään veteen. Tuloksena on täyteläinen ja intensiivinen mansikan-, suklaan- tai vadelmanmakuinen pirtelö. Kokoa sinun makusi mukainen dieetti Nutrilett VLCD-tuotteiden tarjoamista mauista.

Vinkki: Parhaan tuloksen saat sekoittamalla pirtelön erittäin kylmään veteen.

Nutrilett-pirtelöiden edut:

  • Jokainen annos sisältää 120 kcal ja tukee painonpudotusta
  • Nutrilett-pirtelöt sisältävät kaikki välttämättömät ravintoaineet, joita tarvitset turvallisessa ja tehokkaassa painonpudotuksessa
  • Pirtelöissä on korkea proteiini- ja kuitupitoisuus
  • Korvaa ateriat terveellisillä ja tasapainoisilla aterioilla
  • Voidaan käyttää myös välipalana painonpudotuksen jälkeen
  • Maistuu hyvältä!

 

 

 

VLCD-pirtelöt

Suosikit