Mitä Nutrilett-pirtelöt ovat

Mitä Nutrilett-pirtelöt ovat?

Nutrilett-pirtelöt auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi painonpudotuksessa tai ylläpitämään painonpudotuksen jälkeistä tavoitepainoasi. Mutta mitä Nutrilett-pirtelöt oikein ovat, mihin niitä käytetään ja mitä etuja ne tarjoavat?

Nutrilett-pirtelö on kokonaisvaltainen tapa korvata päivän ateria erittäin vähäenergiaisen painonhallinnan aikana. Dieettiä kutsutaan usein lyhenteellä VLCD (very low calorie diet) tai ENE-ruokavalio/dieetti (erittäin niukkaenergiainen ruokavalio/dieetti). Silloin kaikki päivän ateriat korvataan VLCD-tuotteilla. Pirtelö on jauheen muodossa, ja se sekoitetaan kylmään veteen sekoituspullossa. Pirtelöiden avulla saat kaikki välttämättömät ravintoaineet, joita kehosi tarvitsee päivän aikana, ja saisi muuten normaalista ruokavaliosta. On tärkeää nauttia kaikki suositellut 5 annospussia päivässä, jotta kehosi saa tarvittavan määrän välttämättömiä ravintoaineita päivässä

Mihin pirtelöitä käytetään?

Nutrilett-pirtelöt ovat suunniteltu käytettäväksi painonpudotuksen aikana. Enimmillään 8 viikkoa omatoimisesti noudatettavassa dieetissä päivittäisten kaloreiden määrä minimoidaan erittäin niukaksi, alle 800 kilokaloriin. Tästä seuraava valtava kalorivaje auttaa pudottamaan painoa erittäin nopeasti.

Tässä tehokkaassa dieetissä korvataan kaikki päivän ateriat Nutrilett-pirtelöillä. Jotta dieetti ei tuntuisi liian yksitoikkoiselta, tarjolla on useita makuvaihtoehtoja, kuten mansikka, suklaa ja vadelma/rahka.

Korvaamalla päivän ateriat pirtelöillä rajoitat kaloriensaantiasi alle 800 kilokaloriin päivässä verrattuna normaaliin energiansaantiin, joka on n. 2000-3000 kilokaloria päivässä. Näin huomattava kalorivaje varmistaa tehokkaan painonpudotuksen.

Näin valmistat Nutrilett-pirtelön:

  1. Kaada 2 dl kylmää vettä sekoittimeen (sekoitin ostettavissa erikseen)
  2. Kaada pussin sisältö sekoittimeen
  3. Sekoita n. 10-15 sekuntia
  4. HUOM! Älä käytä valmistukseen kuumaa vettä

Pirtelöt, jotka maistuvat hyvältä

Jauheen muodossa tulevat pirtelöt sekoitetaan helposti ja nopeasti kylmään veteen. Tuloksena on täyteläinen ja intensiivinen mansikan tai suklaanmakuinen pirtelö. Kokoa sinun makusi mukainen dieetti Nutrilett VLCD-tuotteiden tarjoamista mauista.

Vinkki: Parhaan tuloksen saat sekoittamalla pirtelön erittäin kylmään veteen.

Nutrilett-pirtelöiden edut:

  • Jokainen annos tukee painonpudotusta
  • Nutrilett-pirtelöt sisältävät kaikki välttämättömät ravintoaineet, joita tarvitset turvallisessa ja tehokkaassa painonpudotuksessa
  • Pirtelöissä on lisättyä kuitua
  • Kehosi saa valmiiksi mietityn ateriakoostumuksen
  • Voidaan käyttää myös välipalana painonpudotuksen jälkeen
  • Maistuu hyvältä!

 

 

 

VLCD-pirtelöt

Suosikit