• Helppoa ja hyvänmakuista
  • Turvalliset raaka-aineet
Lines

Kaikki hyvät asiat tulevat kolmikossa

Olemme jakaneet tuotteemme kolmeen ryhmään; Get Started, Smart Meal ja Snack Smart. Jaottelu auttaa sinua ymmärtämään, milloin ja miten tuotteitamme käytetään. Asianmukainen ruokavalio on tärkeä terveellisen elämäntavan kannalta, mutta jokapäiväinen elämä on usein kiireistä – ja on helppo turvautua epäterveellisiin kiusauksiin. Nutrilettillä on tuotteita, joiden avulla voit tehdä hieman terveellisempiä valintoja kiireisessä päivässä.

Kuva: Lasillinen Nutrilett-suklaapirtelöä. Vieressä 2 paperipilliä, suklaanpaloja ja kaakaojauhetta.
get-started

Get Started -tuotteet ovat VLCD (very low calorie diet) -ruokavalionkorvikkeita, joiden energiasisältö on hyvin alhainen. Tuotevalikoima koostuu pirtelöistä ja keitoista, ja ne ovat tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat apua merkittävään painonpudotukseen. Tuotteissa on korkea proteiini- ja kuitupitoisuus sekä kaikki välttämättömät rasvahapot, vitamiinit ja kivennäisaineet, joita tarvitset kaikkien päivittäisten aterioiden korvaamiseksi.
Tuotteet: pirtelöt ja keitot, joiden energiapitoisuus on noin 120 kcal/annos.


Kuva: Smart Meal by Nutrilett -tuotepakkaus. Taustalla kannettava tietokone, huonekasvi ja lisää 3 Nutrilett-patukaa.
smart-meal

Smart Meal –tuotteet ovat fiksuja ateriankorvikkeita, joilla voit korvata yhden tai kaksi ateriaa päivässä. Tuotteet ovat hyvä vaihtoehto, kun olet kiireinen tai tarvitset helposti aterian silloin kun olet matkalla. Tuotteissa on korkea proteiini- ja kuitupitoisuus sekä kaikki välttämättömät rasvahapot, vitamiinit ja kivennäisaineet, joita tarvitset aterian korvaamiseksi.

Tuotteet:
Smoothiet ja patukat, joiden energiapitoisuus on noin 200 kcal/annos.


Kuvituskuva: Sohvalla istuva valkopaitainen nainen lukee kirjaa ja syö välipalapatukkaa.
smart-snack

Smart Snack -patukat on välipalapatukkasarja, joita voit nauttia pieninä välipaloina tai herkutteluun kun haluat jotain hyvää.


Patukoissa on alhainen sokeripitoisuus, mutta runsaasti proteiinia ja kuitua.


Tuotteet:
Patukat, joiden energiapitoisuus on noin 100-150 kcal.