• Helppoa ja hyvänmakuista
  • Turvalliset raaka-aineet
Ohje meksikolaiselle ruukulle

Ohje meksikolaiselle ruukulle

Nopeasti valmistuva meksikolainen ruukku sisältää 35 g proteiinia. Ohjeen kvinoa voidaan korjata kotoa löytyvällä riisillä, viljatuotteella, ohralla tai vastaavalla! Tiesitkö, että kvinoa on siemen, jota kasvatetaan myös Pohjoismaissa?

Aineosat:

  • 400 g jauhelihaa, 14 %
  • 1,5 rkl grillimaustetta, mielellään sokeritonta
  • 1 pieni purkki maissia
  • 1 purkki kidney-papuja
  • 125 g tomaattia, 1 iso sipuli
  • Korianteria maun mukaan
  • 4 dl keitettyä kvinoaa
  • ½ sitruuna
  • 4 dl turkkilaista jogurttia

Teen näin:

  1. Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan
  2. Ruskista jauheliha ja mausta grillimausteella
  3. Hienonna sipuli ja viipaloi tomaatti. Poista maissin ja kidney-papujen liemi
  4. Kaada kaikki aineosat kuppiin/ruukkuun. Purista päälle sitruunan mehu
  5. Viimeistele korianterilla ja tarjoile kera turkkilaisen jogurtin

Ravintosisältö:

Kalorit: 552

Kuitu (g): 7

Proteiini (g): 35

Rasva (g): 27

Hiilihydraatti (g): 39

Sokeri (g): 12

Ohje laadittu yhteistyössä Evelina Söderholmin kanssa

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
Kirjaudu tai Rekisteröidy