• Helppoa ja hyvänmakuista
  • Turvalliset raaka-aineet
matalahiilihydraattiset keksit mantelijauhosta

Tämä on resepti matalahiilihydraattisille, gluteenittomille kekseille, joissa on käytetty mantelijauhoa – herkullista ja yksinkertaista! Voit nauttia keksejä sellaisinaan tai täydentää niitä matalahiilihydraattisilla lisukkeilla, kuten esimerkiksi juustolla, kananmunilla tai avokadolla.

  • Annoksia 8
  • Valmistusaika 00:12:00
  • Kalorit 72

Ainesosat:

  • 1 pieni kananmuna
  • 1,5 dl mantelijauhoa
  • 1 rkl margariinia, 60 %

Tee näin:

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Sulata margariini ja anna sen jäähtyä.
  3. Lisää kananmunat ja mantelijauho.
  4. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
  5. Jaa taikina 8 yhtä suureen osaan ja painele siitä keksejä leivinpaperilla vuoratun uunipellin päällä.
  6. Paista uunin keskiosassa 12 minuuttia.

Annosta kohti:

Kalorit: 72,2

Kuitua (g): 0,8

Proteiinia (g): 2,7

Rasvaa (g): 6,4

Hiilihydraattia (g): 0,8

Sokeria (g): 0,5

Evelina Söderholmin resepti

Aiheeseen liittyviä artikkeleita