Ketopizza

Ketopizza

Ketopizza on täydellinen valinta, jos noudatat ketodieettiä tai haluat vain nauttia vähähiilihydraattisen aterian. Herkullisesta ohjeesta tulee kaksi annosta pizzaa. Täytä pizza suosikkitäytteilläsi ja nauti!

Annokset: 2
Valmistusaika: 00:20:00

Ketopizza

  • 4,5 dl (180 g) mozzarellaraastetta
  • 2 rkl tuorejuustoa
  • 2,5 dl mantelijauhoa
  • 1–2 maustemitallista suolaa
  • 1 dl valkosipulitomaattimurskaa
  • ¼ kesäkurpitsa viipaloituna
  • 1 tomaatti viipaloituna
  • ¼ punasipuli silputtuna
  • ¼ jalapeno viipaloituna
  • suolaa
  • pippuria

Tee näin:

  1. Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen.
  2. Sekoita mozzarellaraaste, tuorejuusto, mantelijauho ja suola keskenään kulhossa. Aseta kulho vesihauteeseen ja vaivaa taikina tasaiseksi. Kauli taikina kahden leivinpaperin välissä ja paista pohjaa uunissa 6 minuutin ajan, kunnes se saa vähän väriä.
  3. Sekoita tomaattimurskaa tehosekoittimessa, kunnes se muistuttaa koostumukseltaan tomaattikastiketta.
  4. Ota uunipelti pois uunista ja levitä tomaattikastike pizzapohjan päälle. Päällystä kasviksilla.
  5. Paista 8 minuuttia.
  6. Lisää suolaa ja pippuria ja tarjoile!

Ravintosisältö

  • Kcal: 726
  • Kuitua (g): 7,5
  • Proteiineja (g): 37,3
  • Rasvaa (g): 56,5
  • Hiilihydraatteja (g): 15,8
  • Sokeria (g): 9,4

 

Ruokaohje: Evelina Söderholm

Suosikit