Ketopizza
13 July 2022
Updated 10 May 2023
Written by
salla.reikko@orkla.fi
Ketopizza on täydellinen valinta, jos noudatat ketodieettiä tai haluat vain nauttia vähähiilihydraattisen aterian. Herkullisesta ohjeesta tulee kaksi annosta pizzaa. Täytä pizza suosikkitäytteilläsi ja nauti!
Annokset: 2
Valmistusaika: 00:20:00
Ketopizza
- 4,5 dl (180 g) mozzarellaraastetta
- 2 rkl tuorejuustoa
- 2,5 dl mantelijauhoa
- 1–2 maustemitallista suolaa
- 1 dl valkosipulitomaattimurskaa
- ¼ kesäkurpitsa viipaloituna
- 1 tomaatti viipaloituna
- ¼ punasipuli silputtuna
- ¼ jalapeno viipaloituna
- suolaa
- pippuria
Tee näin:
- Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen.
- Sekoita mozzarellaraaste, tuorejuusto, mantelijauho ja suola keskenään kulhossa. Aseta kulho vesihauteeseen ja vaivaa taikina tasaiseksi. Kauli taikina kahden leivinpaperin välissä ja paista pohjaa uunissa 6 minuutin ajan, kunnes se saa vähän väriä.
- Sekoita tomaattimurskaa tehosekoittimessa, kunnes se muistuttaa koostumukseltaan tomaattikastiketta.
- Ota uunipelti pois uunista ja levitä tomaattikastike pizzapohjan päälle. Päällystä kasviksilla.
- Paista 8 minuuttia.
- Lisää suolaa ja pippuria ja tarjoile!
Ravintosisältö
- Kcal: 726
- Kuitua (g): 7,5
- Proteiineja (g): 37,3
- Rasvaa (g): 56,5
- Hiilihydraatteja (g): 15,8
- Sokeria (g): 9,4
Ruokaohje: Evelina Söderholm
Arviot
(0 Arvostelua)