• Helppoa ja hyvänmakuista
  • Turvalliset raaka-aineet

Nutrilett ja kestävä kehitys

Nutriletin yksi tärkeimmistä tavoitteista on kestävän kehityksen periaatteiden tukeminen ja noudattaminen. Haluamme kantaa vastuumme ympäristöstä sekä osallistua yhteiskuntamme terveyttä ja kestävää kehitystä koskevien haasteiden ratkaisemiseen.

Inspiraatiota terveelliseen elämään

Nutrilett haluaa ohjata ja motivoida kuluttajia noudattamaan terveellisiä elämäntapoja sekä kannustaa kehopositiivisuuteen

Sitoutuminen metsäkadon estämiseen

Olemme sitoutuneet tukemaan sademetsien säilyttämistä sekä ilmastomuutoksen torjumista. Nutrilett noudattaa nollatoleranssia metsäkatoa koskien. Metsäkadon ehkäisyssä keskitymme vähentämään palmuöljyn, soijan, paperin ja kartongin valmistuksen yhteydessä tapahtuvaa metsäkatoa.

Nutrilett-tuotteet eivät sisällä palmuöljyä, emmekä käytä tuotteidemme valmistuksessa Etelä-Amerikassa viljeltyä soijaa. Juomapakkauksiemme materiaalit ovat FSC-sertifioituja ja tavoitteemme on käyttää ainoastaan FSC-sertifioitua paperia kaikissa tuotteissamme ja pakkauksissamme vuoteen 2025 mennessä.

Kestävän kehityksen mukaiset pakkaukset

Nutrilett tekee taukoamatta työtä kestävän kehityksen puolesta. Vuonna 2016 vähensimme pakkauksissamme alumiinifolion määrää, jonka tuloksena olemme 2016 ja 2018 välisenä aikana säästäneet 8,8 tonnia alumiinifoliota, sekä tämän lisäksi pienentäneet myös merkittävästi hiilijalanjälkeämme.

Tavoitteemme on vuoteen 2025 mennessä käyttää kaikissa tuotteissamme ainoastaan 100 % kierrätettäviä pakkausmateriaaleja.