
Fetakasvispihvit
Haluatko syödä vähemmän lihaa arkipäivisin, tai oletko kasvissyöjä? Nämä kasvispihvit fetajuustolla sopivat täydellisesti juuri sinulle! Kvinoa on proteiinipitoinen ja ravinteikas siemen – tämä pihviresepti on erinomainen, jos sinulla on jäänyt kvinoaa yli. Tämä ohje on gluteeniton ja valmistat sillä neljä annosta. Tarjoile hampurilaissämpylän tai perunoiden ja kastikkeen kanssa. Nam!
Valmistusaika: 00:20:00
Kalorit: 291
Ainesosat:
- 2 dl keitettyä kvinoaa
- 220 g kesäkurpitsaa
- 3 munaa
- 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
- 1 pkt fetajuustoa (150 g)
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 dl Pofiber-perunakuitujauhetta
- ½ tl suolaa
- 2 hyppysellistä mustapippuria
- 1 rkl oliiviöljyä
Tee näin:
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Raasta kesäkurpitsa ja purista pois neste.
- Pilko aurinkokuivatut tomaatit
- murenna juusto ja purista valkosipuli.
- Sekoita kaikki ainekset taikinaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Jaa taikina kahdeksaksi samankokoiseksi pihviksi ja asettele leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Paista uunin keskitasolla 15 minuuttia
- käännä pihvit ja paista vielä 10 minuuttia.
Ravintosisältö per annos:
Kalorit: 290,8
Kuitu (g): 4,3
Proteiinit (g): 15,1
Rasva (g): 19,2
Hiilihydraatit (g): 13,3
Sokeri (g): 3,9
Reseptin loi Evelina Söderholm