• Helppoa ja hyvänmakuista
  • Turvalliset raaka-aineet
kasvispihvit fetajuustolla

Haluatko syödä vähemmän lihaa arkipäivisin, tai oletko kasvissyöjä? Nämä kasvispihvit fetajuustolla sopivat täydellisesti juuri sinulle! Kvinoa on proteiinipitoinen ja ravinteikas siemen – tämä pihviresepti on erinomainen, jos sinulla on jäänyt kvinoaa yli. Tämä ohje on gluteeniton ja valmistat sillä neljä annosta. Tarjoile hampurilaissämpylän tai perunoiden ja kastikkeen kanssa. Nam!

  • Annoksia 4
  • Valmistusaika 00:20:00
  • Kalorit 291

Ainesosat:

  • 2 dl keitettyä kvinoaa
  • 220 g kesäkurpitsaa
  • 3 munaa
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 1 pkt fetajuustoa (150 g)
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 dl Pofiber-perunakuitujauhetta
  • ½ tl suolaa
  • 2 hyppysellistä mustapippuria
  • 1 rkl oliiviöljyä

Tee näin:

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Raasta kesäkurpitsa ja purista pois neste.
  3. Pilko aurinkokuivatut tomaatit, murenna juusto ja purista valkosipuli.
  4. Sekoita kaikki ainekset taikinaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Jaa taikina kahdeksaksi samankokoiseksi pihviksi ja asettele leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  6. Paista uunin keskitasolla 15 minuuttia, käännä pihvit ja paista vielä 10 minuuttia.

Ravintosisältö per annos:

Kalorit: 290,8

Kuitu (g): 4,3

Proteiinit (g): 15,1

Rasva (g): 19,2

Hiilihydraatit (g): 13,3

Sokeri (g): 3,9

Reseptin loi Evelina Söderholm

Aiheeseen liittyviä artikkeleita