Arvonnan säännöt

Oletko laihduttanut ja ovatko VLCD-tuotteet sinulle tuttuja? Mitkä ovat sinun tärkeimmät motivaation lähteesi, mihin olisit painonhallintamatkallasi kaivannut enemmän tukea? Kerro meille ja samalla vaikutat Nutrilettin julkaisemaan sisältöön ja vuoden aikana käsiteltäviin aiheisiin!

Osallistu laihduttamista ja painonhallintaa koskevaan kyselyyn alla olevan linkin kautta. Arvomme kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken upean 100€ arvoisen tuotepalkinnon viidelle (5) vastaajalle. Tuotepalkinto sisältää mm. Nutrilett-painonhallintatuotteita.

Nutrilett / Arvonnan säännöt

  1. Osallistumisaika: Osallistumisaika alkaa 27.12.2021 jatkuen 16.1.2022 klo 23.59 asti. Kyselyyn voi osallistua niin kauan, kuin kyselylomakkeen linkki on aktiivinen. Kaiken kaikkiaan kyselylomakkeen linkki julkaistaan Nutrilett Pudottajat– ja Nutrilett Suomi Facebookryhmis kolme (3) kertaa, sekä Nutrilettin uutiskirjeessä kaksi (2) kertaa. Linkki julkaistaan myös osoitteessa Nutrilett.fi. Kyselyyn ja täten myös arvontaan voi vastata yhden kerran. 
  2. Arvonnan järjestäjä: Arvonnan järjestää Orkla Care / Nutrilett (jäljempänä “Järjestäjä”).
  3. Arvonnan palkinto:  Arvonnan palkinto on tuotepalkinto, joka sisältää Orkla Care tuotteita (mm. Nutrilett-tuotteet) 100 € edestä. Palkintoja arvotaan viisi (5). Voittoa ei voi muuttaa rahaksi. 
  4. Arvonta ja osallistuminen: Palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken 17.1..2022 klo 23.59mennessä. Arvontaan voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt pois lukien järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä. 
  5. Voitoista ilmoittaminen: Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä osallistujan ilmoittamien yhteystietojen mukaiseen sähköpostiosoitteeseen. Mikäli arvonnan voittaja ei vastaa järjestäjän lähettämään viestiin palkinnon lunastamisesta viiden (5) arkipäivän sisällä, palkinto arvotaan uudestaan. 
  6. Järjestäjän vastuu: Järjestäjä ei vastaa palkintoon liittyvistä mahdollisista vahingoista. Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää tai arvoa. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä liittyen kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla. 
  7. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen markkinoinnissa: Voittajilta kerättäviä yhteystietoja käytetään kilpailun toteuttamiseen ja siitä tiedottamiseen. Vastanneiden nimi- ja yhteystietoja ei käytetä kilpailun ulkopuolisiin markkinointitarkoituksiin ilman vastaajan erillistä lupaa. Lue lisää tietosuojasta: https://www.orkla.com/legal/fi/tietosuoja/. 

Facebook ei ole millään tavalla mukana kilpailussa.

LINKKI KYSELYYN https://survey.alchemer.eu/s3/90414282/Nutrilett 

Suosikit