• Helppoa ja hyvänmakuista
  • Turvalliset raaka-aineet

Nutrilett arvonta vko 16/ Facebook & Instagram

Arvonnan säännöt/ Nutrilett Arvonnan järjestäjä Arvonnan järjestää Orkla Care / Nutrilett (jäljempänä “Järjestäjä”). ’

Osallistumisaika Osallistumisaika alkaa kilpailujulkaisun julkaisemisesta 18.4.2019 jatkuen 23.4.2019 klo 23.59 asti. Kaiken kaikkiaan arvontajulkaisuja julkaistaan Nutrilett-kanavilla  (FB & IG) 1 kpl. Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla julkaisuun.

Arvonnan palkinto Arvonnan palkinto on kaksi lippua Helsingissä 25.5.2019 juostavaan Naisten Kymppi -tapahtumaan (arvo 108€). Palkintoja arvotaan 3 kappaletta. Voittoa ei voi muuttaa rahaksi. Tietoa tapahtumasta: https://naistenkymppi.fi/

Arvonta ja osallistuminen Palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken 24.4. klo 23.59 mennessä. Arvontaan voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt pois lukien järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.

Voitoista ilmoittaminen Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä, kun arvonta on suoritettu ja voittajan etunimi julkistetaan  kilpailujulkaisun kommenttikentässä. Palkinto toimitetaan sähköpostitse.

Järjestäjän vastuu Järjestäjä ei vastaa palkintoon liittyvistä mahdollisista vahingoista. Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää tai arvoa. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä liittyen kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä Nutrilettin verkkosivulla.

Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen markkinoinnissa Voittajilta kerättäviä yhteystietoja käytetään kilpailun toteuttamiseen ja siitä tiedottamiseen. Vastanneiden nimi- ja yhteystietoja ei käytetä kilpailun ulkopuolisiin markkinointitarkoituksiin ilman vastaajan erillistä lupaa. Lue lisää tietosuojasta: https://www.orkla.com/legal/fi/tietosuoja/.

Facebook ei ole millään tavalla mukana kilpailussa.