• Helppoa ja hyvänmakuista
  • Tutkitusti tehokasta
  • Turvalliset raaka-aineet

Paistettua turskaa tomaatin ja valkosipulin kera (4 annosta)

800 g turskaa, (nahatonta ja ruodotonta)
3 valkosipulinkynttä
1 sipuli
100g tomaattipyrettä
0,3 teelusikallista punaista chiliä
1 dl omenamehua
sokeria, suolaa, pippuria
4 tomaattia
½  dl rapsiöljyä
Tuoretta basilikaa

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Hienonna valkosipuli ja pilko sipuli kuutioiksi. Kuullota pienessä määrässä oliiviöljyä. Lisää tomaattipyree ja hienonnettu chili ja anna hautua hetki sipulien kanssa. Lisää omenamehu ja lisää kastikkeeseen maun mukaan sokeria, suolaa ja pippuria. Leikkaa tomaatit viipaleiksi ja asettele turskafileet ja tomaattisiivut uunivuokaan. Levitä tomaattikastiketta tasaisesti kalan päälle ja pirskottele päälle rapsiöljyä. Paista uunissa 20 minuuttia ja koriste tuoreella basilikalla.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
Kirjaudu tai Rekisteröidy