Nopea painonpudotus

Quick Weight Loss - Nopeasti tuloksiin

Quick Weigtht Loss

Aloita painonpudotus erittäin niukkaenergiaisella dieetillä!

Kun haluat nopeasti tuloksia, aloita Nutrilett VLCD-ohjelma. Kliiniset tutkimukset osoittavat, että Nutrilett VLCD on tehokas.  Nutrilett VLCD on motivoiva painonpudotuskeino: paino putoaa nopeasti ja tehokkaasti, kun korvaat kaikki ateriat viidellä (naiset) tai kuudella (miehet) Nutrilett VLCD - annoksella päivässä.  Lisäksi voit nauttia vähäenergiaisia vihanneksia niin, että päivän energiamäärä pysyy kokonaisuudessaan alle 800 kcal:n.  Muista myös juoda riittävästi vettä (n.  2 l päivässä) tai kalorittomia juomia (tee, kahvi, kalorittomat light-juomat, kivennäisvedet) päivässä.

Ainutlaatuinen koostumus

Nutrilett Quick Weight Loss eli VLCD-tuotteissa on niukasti energiaa mutta ne sisältävät kaikki ravintoaineet, joita tarvitset. Tuotteissa on ainutlaatuinen hiilihydraatti-, proteiini- ja kuitukoostumus. Tuotteissa on biologisesti hyvälaatuista proteiinia eli ne sisältävät proteiinia, jossa on mukana kaikki elimistölle välttämättömät aminohapot. Proteiini antaa kylläisen olon. Kylläistä oloa lisää myös Nutrilett-tuotteiden sisältämä kuitu. Tämä patentoitu Nutrilett-juomajauheen koostumus varmistaa, että tunnet itsesi kylläiseksi ja tyytyväiseksi laihtuessasi.

VLCD-dieettiä voivat käyttää terveet aikuiset painonpudotuksessa korvaamaan kaikki päivän ateriat. Ohjeita noudattamalla nopea painonpudotus on varma. Yli kolmen viikon dieetit toteutetaan terveydenhuollon ammattilaisen ohjauksessa. Ainoana ravintona VLCD-dieettiä voi käyttää lääkärin seurannassa jopa 16 viikkoa, jos ylipainoa on paljon. VLCD-dieetit ovat huolellisesti tutkittuja ja turvallisia käyttää. Menetelmä on aikuisten lihavuuden käypä hoito -suosituksen mukainen ja on laajasti käytössä terveydenhuollossa

 

ja saat inspiraatiota uuteen elämäntapaanTähän liittyvät tuotteet


Har du lyst på gode tips og tilbud?

Meld deg på for å motta Nutrilett nyhetsbrev og få 15% rabatt i nettbutikken på alle produkter!

Error
Kvittering

Takk for at du meldte deg på vårt nyhetsbrevet! Bruk rabattkoden 15RAB i nettbutikken og få 15% avslag på alle produkter!

Bestill her