• Helppoa ja hyvänmakuista
  • Tutkitusti tehokasta
  • Turvalliset raaka-aineet

Nämä kätevät vinkit auttavat sinua saavuttamaan tavoitepainosi.

 

  1. Nuku hyvin

Uni edistää lihaksien palautumista harjoituksen jälkeen, joten varmista 7-8 tunnin yöunet jokaisena yönä.

  1. Keskity siihen, mitä syöt

Jos ajatuksesi ovat ruokailun aikana muualla (esimerkiksi katsot televisiota tai teet töitä tietokoneella), vaarana on, että syöt enemmän kuin elimistösi tarvitsee. Keskity ruokaan, kun syöt. Silloin tunnet herkemmin, milloin olet kylläinen. Näin päivittäisen kalorimäärän hallinta helpottuu.

  1. Pidä kirjaa

Pidä ruokapäiväkirjaa. Siitä on helppo seurata, kuinka paljon saat kaloreita. Saman periaatteen mukaan kannattaa pitää liikuntapäiväkirjaa. Edistymisen näkeminen motivoi sinua jatkamaan.

  1. Kerro kaverille

Jos haluat laihduttaa, kerro haavesta jollekulle luotettavalle (puolisolle, sisarelle, parhaalle ystävälle). Kerro hänelle tavoitteesi ja selitä, miksi tavoitteen saavuttaminen on sinulle tärkeää. Saat lisää tukea ja rohkaisua varmimmin siinä tapauksessa, että olet kertonut, miksi haluat pudottaa painoa.

  1. Laadi viikko-ohjelma

Varaa viikoittain 10 minuuttia aikaa ja suunnittele viikon jokainen ateria etukäteen. Näin tiedät tarkalleen, mitä aineksia kaupasta täytyy ostaa, ja saat täydellisen ostoslistan, jossa on helppo pysytellä kaupassa käydessäsi. Se voi auttaa sinua pidättäytymään epäterveellisistä herkuista ja helpottaa kalorimäärän tarkkailua.

  1. Tee varasuunnitelma

Joskus arkielämä vaikeuttaa omassa ruokavaliossa pysymistä. Varaudu siihen ennalta! Ota aina pari terveellistä välipalaa tai ateriankorviketta laukkuun, työpaikalle ja autoon. Niiden avulla torjut epäterveelliset ja epäravitsevat herkut.

  1. Treenaa lihaksia, niin energiankulutus kasvaa

Joidenkin tutkimusten mukaan voimaharjoittelu lisää naisten energiankulutusta 15 %. Lisääntynyt kulutus tarkoittaa, että kaloreita palaa enemmän kuin ennen. Se vie sinua lähemmäs vahvaa ja hoikistunutta päämäärääsi. Aloita siis voimaharjoittelu heti!

Suosituimmat tuotteet

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
Kirjaudu tai Rekisteröidy